Promoția este valabilă joi, 25 iunie 2020, până la 23:59 ora Europei Centrale. Zborurile către și dinspre Milano pot avea loc oricând.

Potrivit unui comunicat al operatorului, prețul de 9,99 euro este pentru un segment și include taxa de administrare. Este inclus, de asemenea, un bagaj de mână (max.: 40 × 30 × 20 cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală se supun unor taxe suplimentare.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex rezervării, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc”, informeză operatorul.  

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști de protecție, echipajul de cabină fiind, de asemenea, obligat să poarte mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală iar, conform programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei aeriene dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Șervețele dezinfectante sunt înmânate fiecărui pasager la intrarea în aeronavă, revistele au fost scoase din aeronavă, iar în ce privește cumpărăturile de la bord, încurajăm pasagerii să efectueze plata fără contact.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile înainte de zbor online (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minim orice posibil contact fizic în aeroport. Dați clic aici pentru a vizualiza noul videoclip Wizz Air pentru securitate, pentru mai multe informații.

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321, fiind preferată de peste 40 de milioane de pasageri până la 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange.

Wizz Air are cea mai mare comandă de avioane din familia de ultimă generaţie Airbus A320neo, care va permite companiei aeriene să îşi reducă în continuare amprenta de mediu cu 30% pentru fiecare pasager până în 2030.