Astfel, potrivit companiei, Wizz Air va pleca din București spre Viena și Heraklion, în Creta, începând din luna iulie.

Pasagerii pot deja să rezerve bilete pe site-ul companiei wizzair.com sau prin intermediul apliației pentru mobil, la prețuri care încep de la 89 lei, tarif pentru un singur segment.

“Cu aceste noi zboruri spre Heraklion, Wizz Air oferă oportunități de călătorie spre Grecia, la tarife scăzute, în timp ce Viena devine și mai accesibilă, cu cinci zboruri săptămânale din capitala României, al patrulea oraș cu operațiuni Wizz Air spre Viena, după Cluj-Napoca, Suceava și Constanța, ultimul anunțat în mai”, precizează operatorul low-cost.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.