Potrivit companiei, reducerea de 25% se aplica pe un singur segment si cuprinde taxele mandatorii si un bagaj mic de cabina. Reducerea este valabila doar pentru o rezervarea noua.

Primul zbor Wizz Air a decolat din Bucuresti in 2007 si de atunci compania a continuat sa-si dezvolte constant reteaua de rute cu tarife reduse pentru pasagerii din Romania.

Wizz Air va creste flota la 20 de aeronave in tara, pana la sfarsitul anului 2016, inclusiv modelul aeronave Airbus A321 cu 230 de locuri.

Operatorul aerian low-cost ofera in prezent 118 rute, de pe noua aeroporturi din Romania, catre 16 tari, pentru multe dintre ele tarifele incepand de la 39 de lei.

Pe langa reducerea minima garantata de 45 de lei la tarifele biletelor, membrii Wizz Discount Club mai pot beneficia de inca o reducere de 23 de lei pentru fiecare bagaj de cala sau bagaj mare de mana rezervat online.

Exista doua tipuri de abonamente Wizz Discount Club: Standard, care include detinatorul si un partener de calatorie pe aceeasi rezervare, si Grup care include pana la cinci insotitori

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, opereaza o flota de 70 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 39 de tari. Wizz Air are echipa de peste 2.600 de angajati, compania fiind aleasa de peste 20 de milioane de pasageri care au calatorit anul trecut cu avionul.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange si a fost aleasa recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviatie din lume.