Astfel, potrivit operatorului, prețul de 40 de euro dus-întors este valabil pentru zborurile directe între București și Sibiu, Cluj, Timișoara, Iași, Oradea și Constanța, precum și între Timișoara, Cluj și Iași.

Biletele pentru o călătorie dus-întors București-Suceava pornesc de la 86 euro, iar București-Satu Mare, de la 103 euro.

Prețul include un bagaj de mână, un bagaj de cală, check-in-ul și cateringul la bord.

Tarom şi Boeing au semnat pe 16 iulie contractul pentru preluarea a cinci aeronave 737 MAX 8. Modelul este unul dintre cel mai bine vândute ale producătorului Boeing, cele cinci aeronave 737 MAX 8 care vor intra în flota Tarom, fiind construite special pentru acest contract.

Aeronavele 737 MAX 8 încorporează cea mai avansată tehnologie Boeing şi cele mai noi motoare CFM Internaţional LEAP-1B. De asemenea, acestea sunt dotate cu Boeing Sky Interior, care oferă compartimente mai mari şi alte facilităţi pentru a spori confortul pasagerilor.

Tarom - Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României - a fost înfiinţată în 1954, îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Transportatorul României deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 25 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.