Astfel, din 9 aprilie 2019, Tarom va face legătura directă cu capitala Armeniei, Erevan.

Tarifele încep de la 169 euro pentru o călătorie dus-întors, în acest preț fiind incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in-ul, alegerea locului în aeronavă și catering la bord.

Tarom, care a împlinit în acest an 64 de ani, a încheiat sezonul de vară pe plus în condiţiile în care pierderea companiei s-a redus cu aproximativ 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce veniturile au crescut cu peste 25%.

Astfel, compania de stat a raportat cele mai bune rezultate financiare din ultimii 4 ani. Creşterea veniturilor cu 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut oferă încrederea că strategia companiei şi măsurile din ultima perioadă produc efecte pozitive.

Pe de altă parte, cheltuielile companiei au crescut faţă de anul trecut cu aproximativ 15% iar scumpirea combustibilului de aviaţie are cea mai mare pondere pe acest segment. Faţă de anul trecut, Tarom a plătit mai mult cu 49,7 milioane de lei pentru combustibil în condiţiile în care preţul kerosenului a crescut cu 30%, pe piaţa europeană, faţă de 2017.