Astfel, cu 99 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pot fi achizionate bilete între Bucureşti şi Atena, Istanbul, Roma, Salonic, Tbilisi, Odesa, între Timişoara şi Stuttgart și între Sibiu şi Stuttgart.

Cu 119 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pot fi cumpărate bilete între Bucureşti şi Budapesta, Chişinău, Larnaca, Frankfurt, Hamburg, München, Viena, între Sibiu şi München și între Iaşi şi Tel Aviv.

Călătoriile cu Tarom între Bucureşti şi Belgrad, Stockholm, Barcelona, Londra, Praga, Tel Aviv, Amsterdam și între Iaşi şi Luton vor costa 139 Euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, iar cu 159 de euro cei interesați vor putea călători între Bucureşti şi Amman, Nisa, Paris, Madrid, Beirut, Bruxelles.

Compania de stat mai informează că biletele la aceste prețuri vor putea fia chiziționate în perioada 3-10 octombrie 2018, iar perioadele de călătorie trebuie să fie între 1 noiembrie și 15 decembrie sau între 15 ianuarie și 1 octombrie 2019.

De asemenea, perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar ce maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane Tarom și nu sunt permise reduceri. Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

Indiferent de destinaţia aleasă, la bordul aeronavelor Tarom pasagerii pot beneficia de transport gratuit al bagajului de cală, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, precum și servicii gratuite la bord.