Numărul de pasasgeri care au ales să zboare cu operatorul low-cost irlandez în ultimele 12 luni este echivalent cu de 25 de ori populația Irlandei sau de 20 de ori numărul de vizitatori ai Ferstivalului berii de la Munchen Oktoberfest.

Totodată, călătorii transportați de Ryanair ar umple stadionul Camp Nou din Barcelona de 1.500 de ori.

Ca să marcheze acest record, Ryanair scoate la vânzare peste un milion de bilete dus-întors, pe toate destinațiile pe care le opereză, cu o reducere de 30 de euro.

Oferta este valabilă până pe 4 octombrie, la ora 24.00, pentru călătorii effectuate în perioada octombrie 2019–mai 2020. Rezervările se pot face pe Ryanair.com.

Suntem încântați că am transportat un număr record de pasageri de 150 de milioane în ultimele 12 luni. Pentru a marca acest lucru, am lansat promoția ‘Milioane în aer’, cu reduceri de 30 de euro la peste un milion de locuri dus-întors în întreaga rețea europeană pe care compania o operează. Promoția este valabilă până vineri, 3 octombrie (ora 24.00), pentru zborurile din perioada octombrie-mai”, a declarat Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer Ryanair.