Potrivit unui anunț al companiei, reducerea de 20% se aplică la toate rezervările realizate joi, 1 martie, iar prețurile pornesc de la 39 de lei, pe segment, cu toate taxele incluse.

Prețurile reduse sunt valabile până la ora 23.59.

Reducerea de 20% se aplică tarifelor, inclusiv taxele și tarifele non-opționale, dar fără taxa de administrare.

Perioada de călătorie este limitată și trebuie să se încheie până în 31 mai 2018, iar prețul se aplică doar pentru rezervări realizate pe wizzair.com sau pe aplicația mobilă WIZZ.

În această zi geroasă, cei care visează la destinații mai calde, de la malul mării, își pot îndeplini acum dorințele! Cu prețuri ce încep de la 39 de lei, astăzi este timpul potrivit pentru a face rezervări spre destinația dorită, cu soare tot timpul anului, cum ar fi, de exemplu, Atena în Grecia, Larnaca în Cipru, Bari în Italia, Tel Aviv în Israel sau Lisabona în Portugalia”, a anunțat Wizz Air.

Persoanele care vor să rezerve mai multe bilete, o pot face folosind serviciul “Flexible Travel Partner”, prin intermediul căruia, pentru o taxă redusă, pasagerii își pot rezerva un bilet fără să fie nevoie să furnizeze numele partenerului de călătorie până la check-in.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est și principalul operator aerian din România, după numărul de pasageri transportați. Compania operează o flotă de 88 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, între 145 de destinaţii din 44 de ţări. Operatorul are peste 3.500 deangajați și a transportat 28,2 milioane de pasageri în 2017.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Compania este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).