Spre deosebire de alte autostrazi date in folosinta, cum ar fi Arad-Timisoara, acest tronson are deja copaci ornamentali, toalete cu hartie igienica si parcari.

Din pacate, soferii nu se pot bucura deocamdata de aceasta bucata de drum, pentru ca nu sunt finalizate inelele care fac legatura cu Autostrada Arad-Timisoara. Si dupa cum merg lucrarile, nici nu vor fi gata prea curand.

De lucrari se ocupa o firma din Spania care a facut si autostrada Arad-Timisoara, aflata deja in reparatii. Spaniolii au subconstractat mai multor firme romanesti.

La fel de greu merg si lucrarile pe celalalt sector din Autostrada Timisoara-Lugoj. Cei de la CNADR nu au anuntat castigatorii licitatiei, desi ar fi fost in avantajul nostru, daca ne-am fi grabit.

Reprezentantii BMW isi cauta in acesta perioada un loc pentru o viitoare fabrica, iar vestul tarii, mai exact Lugoj, este in vizorul lor. Iar o autostrada finisata ar reprezenta pentru noi un atu. Sa nu uitam ca Mercedes a ales Ungaria in locul Romaniei, tocmai din cauza drumurilor proaste de la noi.