Zborurile Bruxelles -București vor avea escală la Amsterdam și vor avea loc după cum urmează:

BRUXELLES:

-București - Bruxelles, tarif 277 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

-Bruxelles - București, tarif 257 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

AMSTERDAM:

-București - Amsterdam, tarif 289 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

-Amsterdam - București, tarif 267 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

Tarom a anunţat, de asemenea, că va efectuta în această săptămână mai multe zboruri de la Bucureşti spre Roma, Milano, Madrid, Barcelona și retur.     
Detalii AICI.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție Tarom. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

Operatorul aerian precizează că zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:

-Dinspre Bruxelles și Amsterdam spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.

-Dinspre România spre Bruxelles și Amsterdam sunt necesare următoarele condiții: să fie cetățeni ai statelor respective, să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi ("green lanes"), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale - C (2020 1897/23.03.2020).

Detalii despre condițiile speciale de călătorie din această perioadă pot fi găsite aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.