Declaratia ministrului a fost facuta in contextul unei referiri la CNADNR si la modul in care cheltuieste banii aceasta companie.

"Ei (CNADNR - n.r) au bani de la buget, au si bani din surse proprii. O mare parte din bani se duce pe cofinantare, iar cealalta pe partea de mentenanta. Aici nu e un secret si nu am nimic de ascuns: eu impreuna cu noii mei colegi din Companie am fost nemultumiti de costurile de intretinere si de modul in care se alocau si se foloseau banii pentru intretinerea drumurilor", a spus Boagiu, preluata de Mediafax.

Ea a adaugat ca probabil unele dintre aceste contracte vor fi anulate. Ministrul a mai spus ca, exceptand o singura firma - Argecom - pe toate celelalte contracte s-au obtinut scaderi in medie de 35%, dar si ca acestea vor fi relicitate mai ales ca unele dintre ele expira in noiembrie.

"Ca sa fiu explicita, sunt contracte incheiate in campania electorala din anul 2008 de catre ministrul liberal de la acea data", a spus Boagiu.

Intrebata daca se refera la Ludovic Orban, ea a spus: "Ma rog, ma refer la o politica".

"Dumneavoastra i-ati pronuntat numele, eu nu l-am pronuntat. Bineinteles ca dovezile vi le aduc", a adaugat ea intrebata daca are si probe referitoare la afirmatiile pe care le-a facut despre aceste contracte incheiate de Ludovic Orban.

Citeste si:

Premiera in Romania. Autostrada dintre Medgidia si Constanta a fost terminata… la timp VIDEO

Guvernul si-a dat acordul pe noul contract cu Bechtel pentru Autostrada Transilvania. Pretul unui kilometru scade cu 50% VIDEO

Taxa de autostrada. De cand platim ca sa circulam pe drumurile rapide. VIDEO