Potrivit unui comunicat remis presei, CNAIR a scos deocamdată la concurs opt posturi de ingineri în cadrul Direcţiei Tehnice, după cum urmează: un post la Serviciul Promovare SF/PT Autostrăzi şi DN/Departamentul Inginerie şi Analiză Documentaţii, un post la Serviciul Analiză Tehnică/Documentaţii Autostrăzi şi Drumuri Naţionale/Departamentul Inginerie şi Analiză Documentaţii, două posturi la Biroul Reglementări Tehnice Implementare Directive Europene, două posturi la Unitatea Implementare Proiecte 1 (UIP 1) - Implementare SF/PT şi două posturi la Biroul Inginerie Geotehnică.

"Aşa cum ziceam la începutul mandatului meu, începem acţiunea de angajare de personal de specialitate. Întregim, cu alte cuvinte, echipa CNAIR cu specialişti pe domeniile inginerie, căi ferate, drumuri şi poduri, economişti, jurişti. Aceşti viitori colegi ai noştri vor lucra cu echipa noastră în departamentele tehnice, în echipele de implementare a proiectelor, în zona juridică şi în zona de control. De aceea, mi-ar face o mare bucurie ca în echipa noastră să vină tineri care să se formeze aici, la noi, dar şi oameni cu experienţă îndelungată în domeniile marilor proiecte de infrastructură, şi nu numai, care să ne sprijine şi să ne ajute în activitatea noastră de formare a tinerilor. În prezent sunt scoase la concurs pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Acolo se regăsesc toate detaliile pentru organizarea concursului şi periodic vom reveni prin publicarea posturilor suplimentare ce se vor scoate la concurs", a declarat directorul general al Companiei de Drumuri, Mariana Ioniţă, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a CNAIR.

Pentru poziţiile menţionate, contractele individuale de muncă sunt pe perioadă nedeterminată, precizează CNAIR.

Anunţurile privind posturile scoase la concurs sunt publicate la adresa www.cnadnr.ro/ro/cariera/concursuri. Condiţiile de participare, tematica şi bibliografia se pot obţine de la Departamentul Resurse Umane şi Pregătire Personal, la telefon 021.264.33.71 şi la adresa de e-mail [email protected].