Emil Boc s-a aflat, ieri, alaturi de ministrul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea si de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in judetul Constanta, unde a inspectat stadiul lucrarilor la autostrada Medgidia - Constanta si la un drum judetean care se intersecteaza cu aceasta.

Premierul a intrebat-o pe Elena Udrea cine plateste finantarea lucrarilor de reabilitare a drumului judetean, iar aceasta i-a raspuns ca Ministerul Dezvoltarii.

"Pai atunci ministerul sa-i cheme foarte rapid pe toti cei autorizati, sa decida si sa implementeze. Ca daca stati sa negociati tot timpul, nu veti face niciodata, iar turistii vor sta intotdeauna in ambuteiaje si in aglomerari", a spus premierul, potrivit Mediafax.

"Asa vom face, dar eu zic sa discutam cu oamenii la minister", a raspuns Elena Udrea.

Premierul Emil Boc i-a reprosat apoi vicepresedintelui Consiliului Judetean Constanta, Cristian Darie, ca nu a scris pe panouri cine a platit pentru reabilitarea drumurilor.

Boagiu, felicitata pentru "curatenia de primavara si de Paste"

Premierul Emil Boc a felicitat-o, in schimb, pe Anca Boagiu, pentru ca a inceput "curatenia de primavara si de Paste" in contractele neperformante vizand autostrazile.

"Doamna ministru a inceput sa faca curatenia de primavara si de Paste in contractele fara eficienta si fara performanta in Romania in materie de autostrazi si acest lucru este bun pentru ca trebuie odata ca si constructorii autohtoni sau straini sa inteleaga ca exista niste oameni responsabili in tara aceasta care le cer eficienta si respectarea termenelor", a declarat Emil Boc intr-o vizita pe santierul autostrazii Medgidia - Constanta.

Premierul sustine ca sunt sanse ca din luna iulie sa fie date in circulatie cateva tronsoane din drumul spre mare pentru a usura o modalitate a romanilor de a ajunge pe litoral.