Potrivit unei postari pe pagina oficiala de Facebook, cei care vor sa calatoreasca de la Londra catre Aalborg, Danemarca, in perioada septembrie-decembrie, pot rezerva bilete cu doar 1 lira sterlina, pe segment.

Ryanair a anuntat saptamana trecuta ca profitul net al companiei a crescut cu 55% in primul trimestru fiscal incheiat in iunie, la 397 milioane de euro, sustinut de preturile mici ale biletelor.

Vanzarile au crescut cu 13%, la 1,91 miliarde de euro.

Ryanair, cel mai mare operator aerian din Europa in functie de numarul de pasageri, a anuntat ca pretul mediu al biletelor a crescut cu 1%, datorita rezervarilor numeroase din perioada Pastelui.

Datorita gradului mare de ocupare a avioanelor, Ryanair a majorat estimarea referitoare la numarul pasagerilor pe care ii va transporta in acest an la 130-131 de milioane de persoane.

Ryanair a mentinut totodata estimarea referitoare la profitul anual, la 1,4-1,45 miliarde de euro, dupa un profit de 1,24 miliarde de euro obtinut in anul fiscal trecut.

Ryanair a mentinut, totodata, previziunea ca preturile biletelor ar putea scadea in medie cu 5% in primul semestru fiscal, inclusiv in perioada ocupata cuprinsa intre iulie si septembrie, si cu 8% in intervalul octombrie-martie.

Estimarile Ryanair sunt similare cu cele ale operatorilor concurenti EasyJet si Wizz Air, care au raportat venituri pe loc peste asteptari in trimestrul incheiat in iunie, datorita Pastelui, care a cazut in aprilie.