Si cum in materie de tehnologie, Apple inoveaza cu fiecare produs pe care il lanseaza, nu putea ramane mai prejos nici la capitolul sediu.

De altfel, ultima aparitie in public a lui Steve Jobs nu a fost pentru a lansa un nou produs, ci pentru a le prezenta autoritatilor din Cupertino, California, orasul natal al Apple, planurile pentru un nou sediu, o cladire gigant care seamana mai degraba cu un OZN care a aterizat in mijlocul unei paduri.

In urma cu cateva zile, compania a oferit mai multe detalii si planuri legat de noul sediu, care se anunta a fi o cladire fantastica.

Constructia, care va fi amplasata intr-un fost campus al Hewlett-Packard, va fi una circulara, in mijloc urmand a fi plantati 6.000 de copaci. Pe acoperis vor fi plasate panouri solare, iar cladirea va fi realizata din panouri de sticla, pentru ca angajatii sa beneficieze de lumina soarelui pe tot parcursul zilei.

Desi sediul va avea 4 etaje, cladirea nu va parea impozanta datorita formei circulare. Noul sediu Apple va fi inconjurat de un parc cu multa verdeata, unde angajatii pot iesi la picnic sau la jogging.

Pana in acest moment, nu au fost facute publice data de incepere a constructiei si data inaugurarii noului sediu.

Vezi mai jos GALERIE FOTO.

Click AICI pentru planul complet al cladirii.