“Am vrut sa dam locului un look electric”, a declarat Everett Katigbak, designerul Facebook, cel care s-a ocupat de toate facilitatile pentru ca cei aproape 2.000 de angajati sa lucreze astazi aici.

Noua luni s-a lucrat la actuala constructie, potrivit celor de la Business Insider. Unul dintre managerii companiei, John Tenanes, a adaugat intr-un post pe pagina sa personala de Facebook ca noul sediu stimuleaza creativitatea si socializarea, toate birourile fiind deschise.

Peretii firmei sunt desenati cu vopsele colorate pentru sesiunile de brainstorming, in care angajatii au nevoie de inspiratie si creativitate. Interesant este ca tavanul companiei nu este finisat, putand fi observate conductele de caldura. Ideea? “Ne reaminteste faptul ca munca noastra nu se termina niciodata”, subliniaza Business Insider. Totodata, fiecare zona de birouri isi are propriul steag, care arata din ce parte a lumii provine fiecare angajat – lucru care demonstreaza multiculturalitatea companiei.

Cantina din Menlo Parl este gigantica si mult mai draguta decat cea din Palo Alto, sustin angajatii lui Zuckerberg. Cativa pereti imita Wall-ul Facebook, adunand cateva zeci de figuri ale utilizatorilor retelei.

Spatiile companiei sunt deschise si permit momente de relaxare ori reflectie. De asemenea, una dintre traditiile Facebook o reprezinta automatul cu… produse tehnice, de unde angajatii se pot servi oricand, gratuit.