Youtube, serviciul video detinut de Google, isi are birourile localizate la 20 de mile distanta de sediul companiei. Amplasati intr-o cladire uriasa de sticla, ocupata inainte de cei de la Gap, angajatii Youtube se pot bucura de sala de gimnastica, bazin de inot, cafenea, restaurant si terasa, dar si propriul parc, in care se pot relaxa, potrivit Business Insider.

Acoperisul cladirii este izolat ecologic, cu iarba verde, care nu doar ca mentine o temperatura constanta in birouri, ci si ofera un aspect eco-friendly.

Ba chiar exista si un lobby dedicat tuturor filmuletelor care au scris istorie pe Youtube, precum si fondatorilor serviciului video, Chad Hurley si Steve Chen. Cei doi nu mai lucreaza in companie la ora actuala. In lobby se gaseste un perete imens, unde sunt imortalizate imagini cu cele mai cunoscute video-uri.

In curtea exterioara angajatii se pot bucura de un teren de baschet, decorat de graficieni locali.  

Birourile celor de la Youtube sunt impanzite cu televizoare amplasate pe suporturi rotative. In cladire exista, totodata, o zona de joaca pentru copiii angajatilor, in zilele cand sunt „musafiri” in companie.  Vorbim despre tobogane si terenuri de golf. Ba mai mult, exista anumite tobogane special create pentru adulti. 

Mai multe fotografii din interiorul sediului Youtube gasiti in imaginile alaturate.

Sursa foto: Business Insider