Samsung nu-si mai promoveaza cea mai noua tableta Galaxy Tab 7.7 la cel mai mare targ de electronice din Europa - IFA Berlin, dupa ce instanta din Germania a interzis vanzarea tabletelor Galaxy Tab, in contextul procesului Samsung-Apple legat de patente.

Pe 17 august, curtea regionala din Dusseldorf a decis ca Samsung poate sa vanda tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 in Europa, in afara de Germania, prevedere aflata in vigoare pana pe 9 septembrie, data urmatorului proces la care se va lua si decizia finala. Si asta dupa ce Apple reusise in prima instanta sa interzica vanzarea tabletelor Samsung in UE, cu exceptia Olandei.

In Romania, Gersim Impex, distribuitorul autorizat al producatorului, a anuntat ca din 2 septembrie a fost reluata distributia tabletelor Samsung P7500, cu display de 10.1 inchi, scrie ZF.

Tableta-smartphone

Producatorul Samsung a adus la IFA Berlin Samsung Galaxy Tab 7.7 si tableta-smartphone Samsung Note. Cea din urma aminteste de Dell Streak, hibridul celor de la Dell. Nu e nici tableta, nici smartphone si are un ecran de doar 5 inci si 178 de grame. In plus, Galaxy Note are include doua camere foto, una principală de 8 megapixeli si una frontală de 2 megapixeli pentru conferinte video.

Chiar daca produsul nu era inca scos la vanzare, cei de la Samsung au spus ca vor sa respecte decizia curtii germane.

Disputa dintre Apple si Samsung a inceput inca din luna aprilie, cand producatorul american a acuzat compania coreeana ca i-a copiat produsele si a lansat gama Galaxy de tablete si smartphone-uri. Si Samsung a dat in judecata compania la randul sau acuzand Apple ca i-a "imprumutat" tehnologia wireless.

Citeste si:

Lumea in 2030. Cat va costa barilul de petrol si cati locuitori vor fi pe Pamant

Google+ creeaza un cerc cu utilizatori privilegiati. Cine poate figura pe lista