In replica, oficialii Samsung spun ca au inceput deja sa inlocuiasca software-ul care incalca patentele Apple (este vorba despre metoda de scroll) pentru a-si putea vinde in continuare telefoanele.

Interdictia de vanzare nu se aplica tuturor telefoanelor Samsung, ci doar smartphone-urilor Galaxy S, S II si Ace. Acestea nu vor mai putea fi comercializate de la 13 octombrie, daca softul acestora va incalca si atunci patentele Apple.

Samsung are probleme si cu tabletele

Pe 17 august, curtea regionala din Dusseldorf a decis ca Samsung poate sa vanda tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 in Europa, in afara de Germania. Anuntul vinde la doar o saptamana dupa ce Apple reusise sa interzica vanzarea tabletelor Samsung in UE, cu exceptia Olandei.

Ironic: HTC a actionat in instanta Apple

Al doilea mare producator de telefoane din Asia, HTC vrea sa blocheze importurile produselor Apple - iPhone, iPad si calculatoare Mac. Astfel, cei de la HTC sustin ca Apple a copiat trei tehnologii wireless.

Samsung si Apple s-au actionat in instanta recipoc in SUA, Germania, Japonia si Coreea de Sud de cand Apple a reactionat dur, in aprilie, pretinzand ca Samsung a copiat imaginea iPhone si iPad.

Citeste si

Istoria aurului Romaniei. Cand am avut cele mai mari rezerve si de ce s-au golit

"Angajatii mei platesc impozite mai mari ca mine". De ce vor miliardarii lumii taxe mai mari pe avere