Cum va suna insa un abonament lunar cu intrari nelimitate de 3 euro plus TVA? Se poate numai pe internet iar cinematograful este acolo unde te conectezi la www.voyo.ro . Primele 7 zile sunt gratis, timp in care poti vedea sute de materiale de la emisiuni si meciuri de fotbal la filme de cinema.

"Eu acolo am vazut aseara Vocea Romaniei, in HD" a povestit George Buhnici la iLikeIT. Daca vrei si mai mult, exista si o sectiune cu plata pentru fiecare vizionare unde ai acces la alte 200 de productii de cinema de la unele clasice la noutati recente. De exemplu: Happy Feet.

Pentru cinefilii inraiti am gasit o resursa care sta sub nasul nostru. Unele dintre cele mai vechi productii de cinema dar si unele documentare mai noi libere la difuzare sunt pe YouTube. Ca sa nu le cautati prin secolele e clipuri video iata o scurtatura. Pe youtube.com/movies aveti acces la aceste filme printre care unele chiar interesante.

Pentru scurt metraje recomandarea este vimeo.com. Spre deosebire de YouTube unde utilizatorii cauta poante sau muzica, pe vimeo isi publica creatiile multi artisti. Si aici iti poti pierde cu usurinta tineretea cu ochii in monitor.

Un alt loc numai bun de umplut capul cu idei este www.filmic.ro unde sunt o sumedenie de scurt-metraje romanesti.