"Ne bucuram sa anuntam ca veti putea de-acum sa cumparati milioane de cantece" de pe platforma de aplicatii a grupului, Android Market, a declarat directorul pentru Produse al Google, Paul Joyce, intr-o prezentare la Los Angeles. El a adaugat ca serviciul Google Music este disponibil, momentan, doar pentru rezidentii din Statele Unite.

In prezent, pot fi cumparate titluri pe Android Market, iar platforma Google Market urmeaza sa fie dotat in zilele urmatoare cu versiuni pentru telefoanele multifunctionale si tabletele informatice care functioneaza cu sistemul Android, potrivit reprezentantilor companiei de IT.

"Un acord cu Google pentru vanzarea catalogului nostru este revolutionara la mai multe niveluri", a comentat Robert Wells, presedintele pentru activitati informatice de la Universal Music.

"Ne asteptam ca acest lucru sa reprezinte un flux de venituri important pentru artistii nostri", a adaugat Wells, care a participat alaturi de alti reprezentanti ai industriei muzicale la aceasta conferinta de prezentare a Google, la Los Angeles.

Sursa foto: Gizmodo.com

Citeste despre acest subiect si pe www.music-fm.ro

Citeste si:

Atac la Apple. Peste 50% dintre smartphone-urile vandute in T3 folosesc sistemul Android

Geniu in IT. La 12 ani are propria companie: "Steve Jobs a fost cel care m-a inspirat" VIDEO