Iata mai jos Top 5 al celor mai cautate gadgeturi pe internet, in SUA, prezentat de Business Insider:

5. HTC Thunderbolt. HTC a venit in acest an cu un nou telefon care, in ciuda problemelor pe care le are cu bacteria, s-a bucurat de un mare succes atunci cand a fost lansat, in primavara.

4. HP Touchpad. Desi tableta a fost retrasa din magazine dupa doua luni de la lansare, gadgetul de doar 99 de dolari a starnit interesul clientilor care au facut cozi in fata magazinelor pentru a cumpara noul produs de la HP.

3. Sidekick 4G. T-Mobile a resuscitat modelul Sidekick in acest an, pe care l-a imbunatatit cu sistem Android. La fel ca si originalul, telefonul se adreseaza adolescentilor si tinerilor carora ple place sa stea pe Messenger si sa primeasca mailuri.

2. iphone 4S a batut recordul cautarilor intre produsele de la Apple in acest an. Dupa ce compania a amanat lansarea traditionala din vara, toata lumea a devenit obsedata de noul gadget de la Apple. Nu este de mirare ca a fost atat de cautat de internet.

1. Kindle Fire. Amazon, insa, a socat pe toata lumea cu tableta cu un pret sub 200 de dolari. Nu este atat de sofisticata precum ipad-ul, dar asta nu a impiedicat oamenii sa fie foarte interesati de ea si sa devina cel mai cautat gadget pe internet in 2011.

Citeste si:

Ce cauta romanii pe internet. Cele mai populare cuvinte de cautare pe Google in 2011 VIDEO

Gadgeturile care se anunta blockbustere in 2012. Cu ce vor revolutiona Apple si Google