1. 2012 va fi anul Ultrabook, laptopul foarte subtire, rapid, ieftin si proiectat pentru a concura cu Apple MacBook Air. Se pare ca mai mult de 50 de noi Ultrabook-uri vor fi lansate de diversi producatori in 2012. Din punct de vedere tehnic, un "Ultrabook" ar fi trebuit sa fie echipat cu un procesor Intel, insa acum se zvoneste ca AMD va intra in joc anul viitor.

2. HTC Edge si alte smartphone-uri cu procesoare quad-core. Procesorul quad-core Tegra 3 al NVIDIA este gata de drum, iar producatorii de smartphone-uri sunt gata sa foloseasca noul cip chiar de la inceputul anului. Primul device cu Tegra 3 va fi HTC Edge, un telefon mare, cu un ecran de 4.7-inch si cu integrare Beats Audio.

3. Tabletele Ice Cream Sandwich. Tableta optimizata Google - Honeycomb OS a fost livrata cu atatea defecte incat era de nefolosit. Lucrurile au mers mai bine cu versiunea 3.2, insa nu s-a apropiat de perfectiune. Din fericire, Ice Cream Sandwich este disponibila si va rula pe tabletele si telefoanele Android. Una dintre primele tablete care vor beneficia de acest upgrade va fi Asus Eee Pad Transformer Prime. Urmeaza altele.

4. Nokia Lumia 800 va fi noul pilot Microsoft pentru Windows Phone. Lansarea va avea loc in SUA, la inceputul lui 2012. De asemenea, se aude ca va fi un dispozitiv LTE care va rula pe Verizon si AT&T.

5. iphone va beneficia de redesing in 2012. Multi au fost dezamagiti cand au auzit de iPhone 4S in loc de iphone 5. Acum Apple anunta ca noul look va fi mult mai subtire, cu un ecran mai mare si cu LTE/4G. Isi va arata fata in vara sau toamna anului 2012.

6. Telefonul Nexus produs de Google a devenit o traditie in fiecare an. Nu se stie aproape nimic despre noua versiune cu Android in afara de nume: Jelly Bean. Intrebarea care se pune este: cine va produce gadgetul, acum ca Google detine Motorola? Va ramane oare gigantul alaturi tot de Samsung?

7. BlackBerry cu QNX. RIM este gata sa parieze ca noul sau sistem de operare, bazat pe QNX, va fi cheia care va deschide cutia succesului. Se pare ca noul telefon va fi lansat la jumatatea anului.

8. Sunt multe zvonuri potrivit carora MacBook-urile vor avea partea de un refresh masiv la inceputului lui 2012. Inclusiv de o versiune de 15-inch pentru MacBook Air.

9. Noua minune Samsung Galaxy Tab, asa este considerata de catre specialisti. Potrivit BGR, se pare ca Samsung va dezveli tableta de 11.6 inch, in cadrul unui congres din februarie. Ecranul va avea o rezolutie de 2560x1600.

10. Ipad3. Nu se cunosc prea multe detalii tehnice, se stie doar ca va fi lansata in februarie sau martie. In afara de un ecran mai bun, se pare ca va avea acces la reteaua LTE/4G.

11. Kindle Fire si mai mare. Noua versiune va avea un ecran de 10 inch sau 8,9.

12. Televizorul Apple va schimba totul in sufrageria ta? Se pare ca va iesi pe piata la sfarsitul anului 2012 sau inceputul anului 2013.