Tableta profesionala de la BlackBerry nu a reusit sa convinga suficienti clienti si a ajuns aproape un esec, salvat saptamana trecuta de o campanie de reduceri care a dus-o la un pret de 200 de dolari pe bucata.

Tot la 200 de dolari pleaca din Statele Unite Amazon Kindle Fire. Recent lansata si in tara noastra, tableta se dovedeste o dezamagire pentru romani.

O sa va explic de ce trebuie sa va ganditi de doua ori inainte sa o cumparati. Desi poate fi folosita in Romania, ea nu este destinata decat publicului american.

Nu o sa plec pana nu va fac cunostinta cu o mana de romani deosebiti care muncesc la Microsoft. Unii dintre ei lucreaza la programe si gadgeturi care vor ajunge pe piata abia peste un an sau doi. Ne-au spus si ei de ce iubesc Romania.

La final o sa va spun ca suntem din nou in topul vitezei de conectare la Internet cu trei orase. Care sunt acestea, aflati pe www.yoda.ro, de unde am citit si despre o farsa pe Facebook sau un top al telefoanelor de aur, daca va tine buzunarul pentru un astfel de cadou.