Multe dintre aplicatiile introduse anul acesta, cum ar fi Netflix si Hulu plus, au fost lansate pentru a ajunge din urma ceea ce iOS (Apple) ofera de mult timp.

Si se pare ca lucrurile incep sa functioneze. Cei de la Business Insider au facut o selectie a celor mai bune si noi aplicatii care au devenit hit pe piata Android anul acesta.

1. Netflix. Dupa luni si luni de asteptare, Netlix a sosit in sfarsit pe Android. A durat o vreme pana sa fie compatibila pe toate device-urile, dar acum nu ar trebui sa mai fie probleme. Mai mult, Netflix a introdus o interfata nou-nouta pentru versiunea Android de tableta.

2. Google Currents este o noua aplicatie reader pentru tabletele Android si iOS care a luat ceva sugestii de la populara Flipboard.

3. Clasicul joc Konami X-Men este acum pe Android

4. Hulu Plus

5. Chu Chu Rocket este un clasic puzzle de la Sega

6. Google Wallet este o aplicatie compatibila cu platforma Android si care utilizeaza tehnologia NFC incorporata in smartphone-urile utilizatorilor si care permite efectuarea de plati electronice. Concret, vei putea sa achiti masa la restaurant sau sa-ti platesti facturile cu ajutorul telefonului fara sa mai ai nevoie de facturi fizice.

7. Google +

8. Amazon MP3

9. Amazon Appstore

10. Jocul World of Goo

11. Spotify

12. Minecraft - cel mai popular joc indie al tuturor timpurilor

13. Google Music

14. Glympse - si toti oamenii stiu unde esti

15. Paper camera - una dintre cele mai spectaculoase aplicatii foto

Citeste si:

S-a votat cea mai populara aplicatie de pe iPhone si de pe iPad