Stii cand iti expira ITP-ul? Ori trusa de prima ajutor sau RCA-ul? Pentru asa ceva a aparut cea mai tare aplicatie pentru masini facuta pana acum. Ii felicit pe romanii care au facut-o si care mi-au scris. O promovez pentru ca mi se pare geniala, a spus George Buhnici la iLikeIT. Se numeste Masina mea si este valabila pentru iOS si-ti poti inregistra masina cu toate detaliile necesare, insa cele care conteaza cu adevarat.

Taxa auto poate fi o bataie de cap. Exista o aplicatie care face calculul pe loc si se numeste exact asa Taxa auto. Este valabila pe iOS.

Serviciile din zona de auto sunt disponibile pe aplicatia auto.ro. Spre exemplu, poti vedea rapid unde este cel mai apropiat birou de constatari accidente. Este valabila pe sistemulOS

Si site-urile de anunturi de masini au aplicatii bune. In top, evident mobile.de si autovit.ro.

Pentru final, doua aplicatii excelente de Android.

ParkDroid. "Oare unde am parcat" e intrebarea pe care si-o pun multi dintre noi dupa o iesire in oras. Nici o problema, stie telefonul care te si anunta cand expira bonul de parcare.

In final frisca de pe tort. Ikonki. O aplicatie foarte utila celor care isi impodobesc bordul cu atatea cruciulite si iconite ca nu mai vad prin parbriz pietonii de pe trecere. Ikonki este ca un inger pazitor care te anunta cand ai depasit limita de viteza cu rugaciuni.