Lansata pe 1 iunie de compania ieseana Mobile Touch, aplicatia ”Masina mea”, dedicata tuturor posesorilor de masini din Romania, se mentine in topul descarcarilor de aplicatii gratuite din magazinul Apple App Store Romania.

Simplu de utilizat, aplicatia “Masina mea” ii notifica pe proprietarii de masini atunci cand urmeaza sa expire autorizatia ITP, asigurarea CASCO, polita RCA, rovinieta, trusa medicala si extinctorul. De asemenea, aplicatia trimite si notificari periodice pentru scadenta ratei CASCO, precum si a ratei lunare, pentru cazurile in care autovehiculul fost achizitionat prin credit sau leasing.

“Am gandit aplicatia ca pe un instrument extrem de util proprietarilor de masini din Romania si am incercat sa identificam toate elementele ce tin de intretinerea unei masini, astfel incat sa devina indispensabila pentru toti soferii. Fiindca exista atat de multe date ce trebuie retinute atunci cand ai o masina, am conceput un sistem de informare menit sa actioneze precum un asistent personal, notificand din timp proprietarul masinii atunci cand urmeaza sa expire autorizatia ITP, politele CASCO, RCA, termenul de valabilitate pentru trusa medicala, etc. Suntem foarte incantati de modul in care a fost primita aplicatia de catre posesorii de iphone si iPod touch si le multumim pentru aprecieri. Pentru urmatoarea versiune a aplicatiei vom lua in considerare si feedback-ul primit de la utilizatori", a declarat Vasile Alaiba, Managing Partner al Mobile Touch.

In curand vor fi disponibile si versiunile pentru dispozitive cu sisteme de operare Android si Windows Phone, ce vor putea fi descarcate din Google Play, respectiv Windows Phone Marketplace.

Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de software pentru dispozitive mobile dotate cu sistemele de operare iOS, Android, BlackBerry si Windows Phone.