Acest tur online, pentru care utilizatorii trebuie sa se conecteze mai intai pe Facebook, beneficiaza de o grafica excelenta, realizata in 3D, ce permite vizitarea celor mai mici detalii din Gotham City. Proiectul reprezinta o colaborare intre studiourile Warner Brothers si compania Nokia.

Exista insa si un mic "pret" care trebuie platit: pentru a explora orasul Gotham, utilizatorii trebuie sa dea mai intai un "Like" pe Facebook pentru compania Nokia.

Oferind premii precum tricouri, telefoane mobile si chiar pelerine precum aceea purtata de personajul Batman, daca utilizatorii reusesc sa descopere indiciile si semnalele in forma de liliac ascunse peste tot in oras, creatorii acestei harti inedite ii indeamna pe fanii francizei "Batman" sa viziteze cat mai multe dintre cladirile celebre din Gotham City.

Printre acestea se afla primaria, stadionul Gotham, azilul Arkham, dar si doua dintre locurile preferate de Batman - turnul din oras si conacul sau.

Acest proiect online face parte din campania de promovare prin care compania Nokia isi promoveaza linia sa de telefoane mobile Lumina 900 Windows Phones.

Gigantul finlandez a lansat, totodata, o serie de aplicatii speciale care promoveaza cel mai recent film din seria "Batman" - minijocuri, trailere exclusive si secvente din film.

Lungmetrajul "Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises" este regizat de Christopher Nolan, il are ca protagonist pe actorul galez Christian Bale si va fi lansat pe marile ecrane din Romania pe 20 iulie.