Scoala IAA de Marketing si Comunicare organizeaza urmatoarele cursuri:

Modulul Fundamentals of Marketing & Communication, se adreseaza persoanelor angajate in departamentele de marketing, comunicare sau publicitate, cu studii superioare si cu maxim 3 ani de experienta in domeniu. Cursurile vor incepe in luna septembrie 2014 si se vor desfasura pe parcursul a 18 de zile.

Modulul Strategic Marketing & Communication se adreseaza specialistilor si managerilor din industrie, cu studii superioare si cu experienta in domeniu de la 4 pana la maxim 7 ani. Cursurile vor incepe in luna octombrie 2014 si se vor desfasura pe parcursul a 20 de zile.

Modulul Digital Marketing & Communication se adreseaza mid managerilor si seniorilor din agentii si companii (account manageri, senior account manageri, account directori, brand manageri, senior brand manageri si strategic planneri) - care doresc sa invete cum sa intergreze in mod strategic digitalul in planurile de marketing si comunicare. Cursurile vor incepe in luna octombrie 2014 si se vor desfasura pe parcursul a 18 zile.

Modulul Leadership in Marketing & Communication este un program de training intensiv adresat tuturor antreprenorilor si managerilor cu peste 10 ani experienta si care detin pozitii de top management. Cursurile acestui modul urmaresc, in principal, dezvoltarea abilitatilor de leadership inspirational, gestionarea si sustinerea inovatiei, conducerea proiectelor de schimbare si transformare, dar si gestionarea aspectelor organizatorice si de conducere a resursei umane. Cursurile vor incepe in luna noiembrie 2014.

Pentru mai multe informatii si detalii cu privire modulele Scolii IAA si la inscriere puteti folosi urmatorele contacte: [email protected] si [email protected], telefon: 031.105.24.14 si sa urmariti pagina de Facebook.

Scoala IAA de Marketing si Comunicare este un program de pregatire profesionala intensiva care imbina abordarea teoretica cu practica si cu studiul individual, fiind cel mai amplu proiect din Romania in domeniul educatiei realizat de catre o asociatie profesionala. Scoala IAA reuneste la catedra practicieni, iar in salile de curs oameni activi in industrie, care pot aplica imediat cunostintele si metodele de lucru invatate.

International Advertising Associtation este organizatie tripartitã, un parteneriat strategic unic, ce apara interesele comune ale tuturor disciplinelor din intregul spectru al comunicarilor de marketing - de la clienti si agentii de publicitate pana la mass media. Este o asociatie ce cuprinde toate disciplinele implicate in construirea unei marci si are o organizare globala, cu baze in 96 de tari.

In Romania, IAA reuneste 120 companii, rolul sau este sa promoveze in standardele profesionale si etice recunoscute in domeniul publicitatii.