Ai de ales dintr-un portofoliu de sapte cursuri interactive after work: Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online si PR. 

Universul DallesGO este cea mai vizibila platforma de cursuri after work din Bucuresti, atragand cu fiecare generatie de cursanti o comunitate din ce in ce mai mare de young professionals interesati de servicii de training in domeniul industriilor creative. 

Pentru ca Universul DallesGO este un mediu creativ in care tinerele talente sunt recrutate si promovate, studentii beneficiaza de o reducere de 20% pentru inscrierea la cursurile din portofoliu. 

Nou la Universul DallesGO

In cadrul celui de-al saselea sezon, Universul DallesGO face investitii de portofoliu prin lansarea cursului de Comunicare Online, coordonat de Bogdana Butnar, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti din industria de online. Bogdana face parte din echipa Google Romania, in pozitia de Industry Manager si are un background profesional consistent in comunicare, advertising si strategie digitala.  

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul Incepatori – Irina Markovits, cu o bogata experienta ca jurnalist de moda si consultant de stil, ii va indruma pe cursanti in primii pasi pe care acestia ii vor face in lumea modei. Cursul se adreseaza celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, in construirea stilului personal. In cadrul cursului vei descoperi modul in care se traduc tendintele in garderoba personala si cum iti poti adapta tinuta in contextul codurilor sociale.  

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul Avansati – Cursurile poarta amprenta lui Ovidiu Buta, stilist si jurnalist de moda. Printr-un program dinamic si interactiv, cursantii au oportunitatea sa acumuleze noi experiente in domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Acestia vor face cunostinta cu echipe de profesionisti din industrie, intrand in contact cu cei mai in voga designeri romani, fotografi si fashion editori. In cadrul workshopurilor de stilism, cursantii vor realiza proiecte creative de mix & match si vor organiza shooting-uri foto. Cursul este gandit pentru viitorii stilisti, visual merchandiseri sau adresat persoanelor care doresc sa aprofundeze acest domeniu. Timp de 12 saptamani, sunt abordate subiecte despre moda ca industrie, despre felul in care apar tendintele, momentele si designerii importanti ai secolului XX, dar si cum se gandeste un pictorial si un moodboard, cum se lucreaza cu clienti, cum se construieste look-ul complet al unei persoane de la accesorii si imprimeuri.

MAKE-UP, modul Incepatori – Diana Ionescu, make-up artist cu experienta in fashion, beauty si avangarda, a avut colaborari cu prestigioase reviste de moda, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica si All Hollow. Timp de trei luni, Diana dezvaluie cursantilor ABC-ul unui machiaj sofisticat si tendintele in frumusete si ingrijire personala. Cursul permite cursantilor sa descopere modul in care trasaturile pot fi puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului si sa afle ce stil de machiaj li se potriveste si trucuri de make-up care le vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist. 

MAKE-UP, modul Avansati – Cursul ofera oportunitatea unei specializari profesionale in make-up, acordand la finalul celor 12 sedinte saptamanale diplome acreditate. Cursul pregateste persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite in industria de fashion & beauty in cadrul prezentarilor de moda, al sedintelor foto, in televiziune, in teatru si in cinematografie. Partener: MALU WILZ – va pune la dispozitia cursantilor kit-urile profesionale de produse de make-up si de skin care pe care se va lucra in cadrul workshop-urilor creative. 

HAIRSTYLING Cursul constituie primul modul de specializare in meseria de hairstilist, fiind destinat celor care vor sa-si transforme pasiunea intr-o cariera de succes in industria de hair-dressing. Sub indrumarea top stilistilor GETT’S Artistic Team, participantii descopera ultimele tendinte in coafura si styling profesional, invata legile de colorimetrie si tehnicile de haircut si isi formeaza mana realizand o colectie de coafuri si tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practica in cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participantii vor obtine diplome acreditate

RELATII PUBLICE – Ioana Manoiu este Managing Partner al agentiei GMP PR si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, avand peste 12 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. Cursul Ioanei este destinat atat profesionistilor, cat si celor care aspira la o cariera in relatii publice. In cadrul celor 12 saptamani, cursantii vor fi introdusi in secretele relatiilor publice si vor invața cum sa scrie o strategie de PR, sa dezvolte un program de corporate social responsabily, sa comunice prin canale media conventionale, dar si prin social media, sa organizeze evenimente si sa rezolve rapid crize de imagine. 

COMUNICARE ONLINE - Bogdana Butnar, Industry Manager la Google Romania, iti pregateste un curs complet unde vei afla tot ce trebuie sa stii pentru a avea succes in mediul online: informatii esențiale despre planificarea comunicarii online, online branding si creativitate pe Facebook, Twitter si pe bloguri, performace marketing si social media, strategii smart de promovare si tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare si de monitorizare a campaniilor online. Timp de trei luni, vei afla de la unul dintre cei mai influenti si respectati oameni de strategie din advertisingul digital cum poti sa obtii vizibilitate si trafic de calitate pe Internet si cum poti sa folosesti mediul virtual ca platforma de pozitionare si de promovare a business-ului si a brandului personal.  

DESIGN INTERIOR – Arh. Irina Neacsu este lector doctor arhitect si preda la atelierul de proiectare, in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”. Cursul sau ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile de ambientare a interioarelor si de selectare a finisajelor. Pe langa workshop-urile „how to”, cursantii vor descoperi stilurile de design si arhitectura consacrate, vor realiza planuri de amenajare interioara și vor descoperi tendintele actuale de home & deco. 

FOTOGRAFIE – Numele lui Cornel Lazia este mereu in atentia celor captivati de fotografie. Alaturi de Cornel, cursantii se vor initia in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu. De-a lungul celor 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica, cursantii vor invata pas cu pas de la un fotograf profesionist cum sa lucreze cu toate setarile aparatului foto și care sunt ingredientele unui cadru perfect. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersand si dezvoltandu-si tehnicile in conditii de studio si outdoor.  

In aprilie incepem oficial inscrierile pentru cea de-a șasea ediție a cursurilor after work. Suntem nerabdatori sa cunoastem si sa urmarim evoluția celei mai noi generații de cursanți care va face parte din comunitatea de viitori profesioniști formata la DallesGO. Experiența de la cursuri este un challenge, profesorii de top iși iau in serios rolul de mentor, conținutul cursurilor este foarte actual și raspunde provocarilor de natura profesionala, obiectivul nostru fiind de a ne perfectiona in excelenta pe care o livram cursantilor in fiecare sezon”, declara Cristian Banica, brand manager Universul DallesGO.

Cursurile presupun 12 intalniri saptamanale care au loc dupa ora 18.30, fapt ce permite cursantilor sa nu isi modifice programul cotidian, fie ca e vorba de job sau de studii.  Inscrierile se pot face pana la data de 30 aprilie, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). Cursanțtii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGO impreuna cu un prieten este oferita o reducere de grup de 20%.  

Inscrieri: www.dallesgo.ro    I    0769 041 711    I   Str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II, zona Universitate