Detalii despre conditiile de participare gasesti in regulamentul de mai jos:

REGULAMENTUL CONCURSULUI "Castiga un curs de comunicare online la Universul DallesGO"

Dupa trei ani, sase sezoane si aproape 1000 de cursanti, DallesGO continua sa creasca, oferindu-le studentilor o experienta fascinanta prin interactivitatea programelor si prin accesul la cele mai creative nume din industrie. Universul DallesGO este cea mai vizibila platforma de cursuri after work din Bucuresti, atragand cu fiecare generatie de cursanti o comunitate din ce in ce mai mare de young professionals interesati de servicii de training in domeniul industriilor creative. 

Ai de ales dintr-un portofoliu de noua cursuri interactive after work: Actorie, Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Fotografie, Hairstyling, Design Interior, Comunicare Online, PR si Cooking ce vor fi sustinute de profesionistii Ovidiu Buta, Irina Markovits, Diana Ionescu, Bogdana Butnar, Alexandru Negrea, Ioana Manoiu, Ionut Staicu, Irina Neacsu si echipa GETT’S.

Nou la Universul DallesGO

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul INCEPATORIIrina Markovits are o bogata experienta ca jurnalist de moda si consultant de stil si are talentul de a ghida cursantii in primii pasi pe care acestia ii vor face in lumea modei. Cursul sau include notiuni despre creativitate, construirea unui look in tendinte, siluete si conformatii, palete cromatice si accesorizare. Se adreseaza in principal celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, te ajuta in construirea stilului personal si te invata cum sa faci smart shopping si cum sa traduci tendintele in garderoba personala, precum si trucuri de a adapta tinuta in contextul codurilor sociale. 

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul AVANSATI Ovidiu Buta, persoana publica, ale carui realizari profesionale sunt recunoscute la nivel international, stilist si jurnalist de moda care face diferenta in acest domeniu de aproape doua decenii, vine cu un program dinamic si interactiv, menit sa le dea cursantilor oportunitatea de a acumula noi experiente in domeniul stilismului, experiente care le vor accelera formarea profesionala. Programa cursului contine intalniri cu echipe de profesionisti din industrie, cei mai in voga designeri romani, fotografi si fashion editori. In cadrul workshopurilor de styling, cursantii vor realiza proiecte creative de mix & match si vor organiza shooting-uri foto de portofoliu. Cursul este gandit pentru viitorii stilisti, visual merchandiseri sau adresat persoanelor care doresc sa aprofundeze acest domeniu. Timp de 12 saptamani, sunt abordate subiecte despre moda ca industrie, despre momentele si designerii importanti ai secolului XX, despre felul in care apar tendintele, dar si cum se gandeste un pictorial pentru o revista si un moodboard, cum se lucreaza cu clienti, cum se construieste imaginea completa a unei persoane.

MAKE-UP, modul INCEPATORI Diana Ionescu, fashion make-up artist cu experienta in fashion, beauty si avangarde, a avut multe colaborari cu cele mai prestigioase reviste de moda, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica, JOY si All Hollow. Timp de trei luni, Diana dezvaluie cursantilor ABC-ul unui machiaj sofisticat si tendintele in frumusete si skincare. Cursul permite cursantilor sa descopere modul in care trasaturile pot fi puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului si sa afle ce stil de machiaj li se potriveste si trucuri de make-up care le vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist.

MAKE-UP, modul AVANSATI – introduce cursantii in lumea machiajului profesional, pregatindu-i pentru o cariera ca make-up artisti. Te vei specializa in make-up-ul profesional prin aprofundarea tehnicilor avansate folosite in industria fashion & beauty, in cadrul prezentarilor de moda si al sedintelor foto, in show-urile TV, in productia clipurilor muzicale, in teatru si cinematografie. Iti vei perfectiona stilul lucrand cu un model in fiecare sedinta de curs si cu profesionisti din industria de beauty: fotografi si fashion stilisti. Cele 12 saptamani de cursuri se materializeaza cu acordarea de diplome acreditate si cu un portofoliu complet cu fotografii de beauty.

HAIRSTYLING - Cursul constituie primul modul de specializare in meseria de hairstilist, fiind destinat celor care vor sa-si transforme pasiunea intr-o cariera de succes in industria de hair-dressing. Sub indrumarea top stilistilor GETT’S Artistic Team, participantii descopera ultimele tendinte in coafura si styling profesional, invata legile de colorimetrie si tehnicile de haircut si isi formeaza mana realizand o colectie de coafuri si tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practica in cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participantii vor obtine diplome acreditate.
 
RELATII PUBLICE Ioana Manoiu este Managing Partner al agentiei GMP PR si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, avand peste 12 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. Cursurile de PR sunt destinate atat profesionistilor, cat si celor care aspira la o cariera in relatii publice. Programa este aplicata si pune accent pe studii de caz si situatii reale cu care se confrunta specialistii din domeniu. Ioana Manoiu pregateste un curs dinamic si atractiv, cu multe exercitii practice, brief-uri si clienti reali, schimburi de idei si invitati speciali din industrie. In cadrul workshopurilor, cursantii descopera cum sa proiecteze o imagine profesionala credibila si cum sa gestioneze managementul reputatiei si brandul personal. De-a lungul a 12 intalniri, participantii invata cum sa implementeze o strategie de PR, sa dezvolte un program de corporate social responsabily, sa comunice prin canale media conventionale, dar si prin social media, sa organizeze evenimente, sa rezolve rapid crize de imagine si cum sa detina controlul comunicarii eficiente.

COMUNICARE ONLINE - Bogdana Butnar, Industry Manager la Google Romania, si Alexandru Negrea, unul dintre cele mai respectate nume din marketingul online, iti pregatesc un curs complet unde vei afla tot ce trebuie sa stii pentru a avea succes in mediul online: informatii esentiale despre planificarea comunicarii online, online branding si creativitate pe Facebook, Twitter si pe bloguri, performace marketing si social media, strategii inteligente de promovare si tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare si de monitorizare a campaniilor online. Timp de trei luni, vei afla de la doi dintre cei mai influenti si respectati oameni de strategie din advertisingul digital cum poti sa obtii vizibilitate si trafic de calitate pe Internet si cum poti sa folosesti mediul virtual ca platforma de pozitionare si de promovare a business-ului si a brandului personal.
 
DESIGN INTERIOR, modul INCEPATORI - Pentru Irina Neacsu, designul interior si pasiunea pentru frumos sunt un drive permanent. Este specializata in restaurare, in cadrul Universitatii de Arhitectura Ion Mincu, si apoi in arte frumoase in cadrul Rome University of Fine Arts. Cursul urmareste evolutia unui interior, pornind de la materialele folosite, texturile alese, stilurile propuse, selectarea paletei de culori si psihologia clientului. Workshopurile pun accent atat pe descoperirea stilurilor de design si arhitectura consacrate, cat si pe cunoasterea tendintelor actuale de home & deco. Cursantii primesc informatii in detaliu despre ambientarea interiorului si despre finisajele potrivite si descopera reguli simple de amenajare si idei practice pentru o casa de vis.

DESIGN INTERIOR, modul AVANSATI – cursul este dedicat tuturor celor care au efectuat studii de arhitectura sau design interior, sau care au deja o experienta in domeniu si doresc sa se perfectioneze. Cursantii vor aborda designul interior din doua perspective: spatii rezidentiale si spatii publice, urmand ca in timpul cursului sa invete si sa exerseze tehnici diferite de desen si proiectare, atat 2D, cat si 3D, esentiale pentru realizarea proiectelor de amenajare interioara. Cursul presupune o implicare complexa si cunostinte din cele mai diverse, de la aspecte tehnice la criterii estetice si notiuni de stil, designul interior fiind o disciplina dinamica, mereu in aliniere cu tendinte si materiale noi, o disciplina in care este mereu ceva nou de invatat.

COOKING - UN VIAGGIO ITALIANO CON PATRIZIA PAGLIERI - Un curs exceptional, care iti ofera ocazia de a descoperi secretele bucatariei italiene, de la Patrizia Paglieri, proprietara unuia dintre cele mai renumite restaurante din Capitala si totodata una dintre cele mai cunoscute si apreciate Chef. Patrizia, a carei notorietate depaseste granitele tarii sale, s-a nascut la San Remo si face parte dintr-o familie cu traditie in haute cuisine. A gatit pentru Giani Morandi, Joe Cocker, Liza Minelli, Andy Garcia si alte personalitati care i-au trecut pragul si se bucura de apreciere ca Chef atat in Romania, cat si in tara natala. Cursul promite o experienta delicioasa pasionatilor de cooking si gurmanzilor cu abilitati de chef.
 
ACTORIE - Cursul de Actorie la DallesGO inseamna 12 saptamani palpitante in care descoperi culisele meseriei de actor, te distrezi si inveti sa te cunosti mai bine. Doi profesori de actorie, din generatii complet diferite, vor preda acest curs, dezvaluind pasionatilor de teatru si film ce inseamna actoria din mai multe unghiuri. Cursul te invata notiuni practice despre dictie si miscare, propune exercitii captivante de imaginatie, iti arata cum sa transpui experientele personale in actorie si, mai ales, cum sa insufli viata intr-un personaj si sa il faci de neuitat. Cursantii au ocazia nu doar sa fie parte dintr-un spectacol de teatru, dar si sa isi exerseze increderea totala in propriile forte, sa dobandeasca dezinvoltura in relatiile interumane, sa invete sa reactioneze spontan si sa se relaxeze.

Actorul Filip Ristovski este macedonean, stabilit de 17 ani in Romania, iar cariera sa l-a purtat pe scene celebre de la noi si din strainatate. Este un talent unic, care s-a facut usor remarcat in peisajul artistic autohton, iar in acest moment il puteti vedea in rolul principal, alaturi de Monica Petrica in spectacolul „Nijinski, celalta fata a geniului”. Rares Andricieste proaspat absolvent al universitatii UNATC, deja multi-premiat pentru roluri principale, si considerat unul dintre cei mai buni actori ai generatiei sale.

FOTOGRAFIE Indiferent de experienta si de camera pe care o porti cu tine, cursul de Fotografie prezentat de Ionut Staicu te va inspira sa excelezi in pasiunea ta pentru cadrul perfect. In cele 12 saptamani de curs vei face o calatorie fascinanta in studiourile DallesGO, unde te vei familiariza cu tot ceea ce inseamna fotografie de portret, peisaj, fotoreportaj, obiect si imagine de moda. Iti vei exersa abilitatile si iti vei putea pune in aplicare ideile si talentul intr-un context profesional, colaborand cu diviziile de Stilism si Make-Up DallesGO. In urma sesiunilor creative de practica, cursantii isi vor construi propriul portofoliu de proiecte fotografice. 

„Ne incurajam cursantii sa invete de la cei mai buni si sustinem exprimarea creativitatii intr-un context din ce in ce mai focusat pe rezultate. De aceea am decis, ca din acest sezon, sa investim si mai mult in educarea si sustinerea pasiunilor cursantilor nostri, printr-un modul EXTRA de inca sase saptamani, in care acestia vor avea oportunitatea de a aprofunda domeniile in care isi doresc sa se dezvolte. In plus, am decis sa abordam zona de hobby, si astfel au luat nastere cursurile de Cooking si de Actorie, dirijate de profesionisti carismatici si de renume. Alaturi de profesorii nostri, ne dorim sa imbogatim experientele profesionale ale cursantilor nostri si sa ne perfectionam in excelenta pe care o livram acestora in fiecare sezon”, declara, intr-un comunicat, Cristian Banica, brand manager Universul DallesGO.

Cursurile presupun 12 intalniri saptamanale care au loc dupa ora 18.30, fapt ce permite cursantilor sa nu isi modifice programul cotidian, fie ca e vorba de job sau de studii. Pe langa acestea, platforma aduce un modul EXTRA de inca 6 saptamani. Gandit ca o continuare a programelor de curs, modulul ofera studentilor oportunitatea de a aprofunda cunostintele deprinse in cadrul cursurilor DallesGO si de a atinge un nou nivel al dezvoltarii profesionale.

Inscrierile se pot face pana la 25 noiembrie, de luni pana vineri, intre orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGO impreuna cu un prieten este oferita o reducere de grup de 20%.  

Inscrieri: www.dallesgo.ro    I    0769 041 711    I   Str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II, zona Universitate

Detalii despre REGULAMENTUL CONCURSULUI "Castiga un curs de comunicare online la Universul DallesGO"