Finantatorul  Stelei a declarat, marti, agenţiei Mediafax, ca inlaturarea lui Muammar Kadhafi de la conducerea Libiei l-ar putea ajuta sa recupereze mai repede datoriile de peste 90 de milioane de dolari ale acestui stat catre o firma preluata de omul de afaceri.

"Nu imi fac probleme, in orice situatie imi voi recupera banii. Ba mai mult, cred ca e posibil sa recuperez datoria mai repede intr-un regim democratic, e posibil ca revolutia asta sa ma ajute. Nu aveam o promisiune de la Kadhafi ca va plati, ci din partea Libiei. E vorba de mai mult de 90 de milioane de dolari, aproape o suta de milioane", a afirmat Becali.

Kadhafi conduce Libia de peste 40 de ani, dar in prezent au loc manifestatii de amploare impotriva regimului sau. Reprimarea manifestatiilor s-a soldat cu cateva sute de decese.

 

"Uite asa, sunt norocos, am luat o societate, am dat 35 de milioane pe ea si ea are creante de recuperat de prin Libia, de prin tarile arabe, de prin Ucraina, de pe colo, de colo, vreo cateva sute de milioane de euro. Ca s-a hotarat Kadhafi (Muammar Kadhafi, liderul Libiei, n.r.) sa plateasca datoriile si am vreo suta de milioane de recuperat", declara Gigi Becali la inceputul anului.

Becali: Nu am probleme cu banii

Becali spune ca din moment ce nu a luat nicioadata bani de la banca, criza nu l-a afectat in niciun fel. "Eu nu am gajat nimic, nu am luat nici macar un leut de la banca. Eu am de luat vreo 70 de milioane de euro. Si atunci eu ma duc sa bat la usa: da-mi bani ca-ti iau casa, da-mi banii ca-ti iau masina si masa", declara patronul din Ghencea.