Osama ben Laden, impuscat in cap, in urma atacurilor americane. Interpolul avertizeaza asupra unui risc terorist ridicat!

Efectele mortii lui Osama: dolarul s-a apreciat, preturile au crescut, bursele asiatice si europene s-au inchis!

Intrebat daca se vor lua masuri impotriva unor posibile atacuri, Igas a spus: "Noi trebuie sa fim pregatiti in fiecare moment si la atacuri teroriste, daca discutam de atacuri teroriste, dar cred ca nu trebuie sa impacientam pe nimeni si sa fim vigilenti e nevoie, dar nu cred ca e cazul".

Ministrul a facut aceste precizari inainte de sedinta BPN al PDL, la care participa.

Liderul terorist Osama ben Laden a fost impuscat in cap in timpul atacului american, potrivit CNN. Cadavrul liderului Al-Qaida a fost ulterior identificat cu ajutorul recunoasterii faciale si preluat de fortele americane, care au scufundat in mare corpul celui responsabil pentru moartea a aproximativ 3.000 de persoane in atentatele din 11 septembrie 2001.

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat, intr-o interventie transmisa in direct de televiziunile americane, ca a autorizat o operatiune impotriva liderului al-Qaida, in cursul careia nu au fost inregistrate victime in randurile fortelor americane.

"Astazi, pot anunta poporul american si intreaga lume ca Statele Unite au efectuat o operatiune in urma careia a fost ucis Osama ben Laden, liderul al-Qaida", a spus Obama.

Departamentul American pentru Securitate Interna nu a ridicat pentru moment nivelul de alerta terorista dupa moartea lui Osama ben Laden, potrivit unui oficial din cadrul departamentului, citat de CNN.