"Nu ati vazut in campanie si peste tot ce relatie am eu cu doamna Ecaterina Andronescu? Am o relatie foarte buna. Am eu destui cu care sa ma cert, am o lista atat de complicata, o sa vedeti in perioada urmatoare, abia ma incalzesc", a continuat Marian Vanghelie, care va ramane acum presedinte executiv al filialei.

Propunerea ca Ecaterina Andronescu sa preia, interimar, presedintia PSD Bucuresti a fost facuta de Victor Ponta, sub argumentul pregatirii alegerilor locale care vor avea loc la inceputul lui iunie. 

PSD Bucuresti este condus, din iulie anul trecut, de un birou coordonator format din Victor Ponta, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu. 

Conducerile unor filiale de sector au fost si ele inlocuite, coordonarea lor fiind preluata de vicepresedinti ai partidului. De asemenea, Eugen Bejinariu a preluat, interimar, atributiile de secretar executiv al PSD Bucuresti. 

PSD nu a desemnat, oficial, candidatii la primariile sectoarelor Capitalei si nici nu a finalizat sondajele pe baza carora, conform Acordului USL, se vor stabili candidatii intre PSD, PNL si PC.