Marian Vanghelie, Oana Mizil, Adrian Popescu, Bunea Stancu si Dumitru Buzatu au fost, la CEX al PSD, printre cei care, explicit sau voalat, s-au opus excluderii lui Mircea Geoana din PSD.

Surse din CEX au declarat, marti, ca la discutia despre "situatia lui Mircea Geoana" fata de PSD, Ponta i-a cerut din nou lui Geoana sa cedeze functia de presedinte al Senatului. De data aceasta insa Ponta a afirmat ca vicepresedintele Ioan Chelaru ar urma sa preia functia de presedinte al Senatului. Potrivit acelorasi surse, Ponta a fost refuzat de Geoana, care a invocat faptul ca PSD va pierde, la votul din plen, functia de presedinte al Senatului daca el va fi inlocuit sau revocat.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, marti, la sosirea la sedinta Comitetului Executiv National, care discuta propunerea de excludere a sa din partid, ca aceasta intalnire "nu este despre excludere, ci despre directia in care merge PSD". "Intrebarea e daca PSD poate sa mearga mai departe fara Mircea Geoana. Asta e intrebarea adevarata", a declarat Geoana.

El a spus ca a venit sa le multumeasca "prietenilor" veniti din toata tara pentru a asista la "acest nefericit eveniment". Geoana a spus ca spera sa afle mai multe de la Comitetul Executiv in legatura cu recomandarea care se face in cazul sau. "Nimeni nu stie de unde a pornit, cine l-a amplificat si in ce scop", a mai spus Geoana.

Mai multe informatii despre acest subiect gasiti pe www.stirileprotv.ro