Deja, cateva zeci de mii de bucuresteni si locuitori ai marilor orase au auzit de aceste site-uri de deal-uri, aparute inca de anul trecut!

Unele dintre oferte fac furori si sunt exact ceea ce isi doresc sute sau chiar mii de persoane, care doar le "comanda" sau chiar le cumpara. Trebuie doar sa-ti arunci un ochi pe ele si o sa-ti dai seama despre ce vorbim!

Poti sa faci si cadou astfel de oferte pentru ca poti primi mai multe vouchere! De regula, nu poti sa comanzi acelasi "produs" de mai mult de 2-3 ori!

Sunt reduceri zilnice, de pana la 90%, la vacante, spa, cosmetica, servicii medicale, restaurante si asa mai departe si poti sa le cauti exact pe acelea din orasul tau!

Iti pui adresa de e-mail pe site-uri si o sa primesti acolo toate alertele! Poti sa-ti alegi in multe cazuri doar exact tipurile de oferte care te intereseaza si vei fi sesizat doar atunci!

Unde gasesti ofertele

Pe fundeal.ro sau goldendeals.ro, dar acestea nu sunt singurele!  Reddeal?

Continuam: groupdeals.ro!

Nu stii de getadeal?

Ideals?

Dealfever?

Mai departe avem citydays.ro!

Daca vrei oferte mai multe si mai variate, mai exista si alte site-uri specializate in asa ceva. De exemplu: Zumzi.

Sau nu stim inca daca ai auzit de Kuponiada!

Dar de Groupon?

De Topdeals?

De Ghelir?

Cum functioneaza un site de reduceri de tip "deal"?
  
De exemplu, Fun Deal are oferte cu discounturi de pana la 90% pentru restaurante locale, baruri, centre spa, concerte si multe altele!

Trebuie doar sa te inscrii si vei fi mereu la curent cu cele mai bune oferte din orasul tau.

Atentie insa: "Pentru ca propunerea zilnica sa devina activa este nevoie ca destui oameni sa se inscrie inainte ca oferta sa expire. Noi obtinem oferte bune promitandu-le partenerilor nostri o multime de clienti noi! Cand destui oameni s-au inscris, procesam rezervarea ta de plata si urmatoarea zi lucratoare vei primi un cupon pe e-mail. Trebuie doar sa il printezi si te poti bucura de oferta oricand doresti", anunta cei de la Fun Deal.

In caz contrar, daca nu se inscriu destui oameni, Fun Deal va anula toate rezervarile si nimeni nu plateste niciun ban, iar oferta zilei este anulata.

De unde pot sa aiba aceste reduceri fabuloase

Sunt strategii de marketing adica firma in cauza incearca sa atraga noi clienti prin promovarea, care se face acestor oferte neobisnuit de bune! De ce este nevoie de un anumit numar de oameni? Pentru ca trebuie sa aiba totusi si niste indicatori de profitabilitate.

Un comerciant poate castiga in doua feluri: prin adaos sau prin rulaj. Daca ai un rulaj mai mare, castigi mai putin la fiecare produs sau serviciu, dar in final poti ajunge sa castigi mai mult decat daca ai fi pus un adaos mare si ai fi vandut mai putin! Intelegi? Acum, cauta cea mai buna oferta!

Daca ai intrebari sau sugestii, scrie-ne pe [email protected]!