In ianuarie, orasul italian Milano devine raiul impatimitilor de shopping! Camasi, curele sau geci, toate sunt reduse cu 30 pana la 80%. Asa ca poti cumpara usor un tricou Benneton sau Zara cu doar 5 euro!

O pereche de adidasi Nike costa aici 40 de euro, fata de 100 de euro pana acum.

Haine de lux la 300 de euro

Daca insa vrei o geaca "mai cu pretentii", atunci vei scoate din buzunar 300 de euro pentru un model Dolce&Gabbana. Reducerea este insa considerabila tinand cont ca ea costa inainte de reducere 1.000 de euro.

Cat costa sa ajungi in raiul modei de la Milano? Multe agentii de turism au chiar pachete speciale pentru turismul de shopping. Asa ca, trei zile de cazare te costa 259 de euro, iar pretul avionului este inclus.

Chiar daca reducerile tin pana in martie, weekendul care a trecut a fost cel mai aglomerat. Grabeste-te daca vrei sa cumperi produse de lux si cu 80% reducere.

Shopping la Viena

Sunt multi romani care nici nu mai pierd vremea prin magazinele romanesti si isi pun bani deoparte tot anul pentru un weekend de cumparaturi. Destinatia? Complexul Parndorf din Viena de unde se intorc cu portbajul plin de haine de firma la preturi rezonabile. 

La Viena, reducerile variaza intre 30% si 70%, asa ca ai de unde alege. 

Cazarea si transportul te costa chiar mai putin decat la Milano. Pentru un weekend la un hotel de patru stele vei plati 219 euro. In bani este inclus transportul cu avionul si micul dejun la hotel.

Aici poti cumpara tricouri C&A cu doar 2 euro sau blugi cu 10 euro!

Pana cand H&M va deschide magazine la noi, la Viena rochiile costa 10 euro, reduse de la 30 de euro, iar gecile - 30 de euro, reduse de la 70 de euro.

Tot aici, blugii de la Raph Lauren sunt cam 130 de euro. 

O alta varianta de shopping pe care nu trebuie sa o ratezi daca ajungi la Viena este strada Mariahilferstrasse. Si asta pentru ca mica straduta este intesata de magazine cu nume celebre care sunt evident reduse pana la ultimul articol. Verifica aici lista magazinelor de pe Mariahilferstrasse!

Camasile si bluzele Lee Cooper  sunt aici doar 15-20 de euro. Iar ochelarii Calvin Klein - 80 de euro.

Paris, "mon amour"

Din agenda amatorilor de shopping nu trebuie sa lipseasca capitala Frantei. In galeriile comerciale precum Printemps şi Lafayette, hainele de lux sunt reduse si cu 80%. Trebuie doar sa ai rabdare si sa cutreieri zecile de magazine! Timp ai destul pentru ca sezonul reducerilor tine pana la mijlocului lunii februarie!

In ceea ce priveste transportul si cazarea pentru 2 nopti, un sejur la Paris te costa 217 euro.

Daca insa nu vrei sa fii pe fuga si sa intri chiar in fiecare magazin, atunci trebuie sa stai mai multe zile aici. Asa ca pentru un sejur de patru nopti vei da 250 de euro, iar transportul cu avionul este inclus.

Barcelona si ofertele irezistibile

Cu doar 202 euro vei sta doua nopti la Barcelona si ai timp sa cutreieri bulevardul Las Ramblas unde gasesti fel de fel de chilipiruri! 

De exemplu, o camasa Massimo Dutti costa 20 de euro, iar o pereche de pantaloni 30 de euro. Un tricou Zara sau Berska sunt 5 euro. Si asta in timp ce in Romania, dai cel putin 60 de lei pe cel mai ieftin tricou de la aceste firme.

Festivalul shopping-ului din Dubai

De cativa ani Dubai a devenit o destinatie de shopping accesibila tuturor si care nu mai este rezervata doar celor bogati. Vorbim insa de festivalul de shopping de la Dubai care incepe pe 20 ianuarie si dureaza o luna, unde reducerile fabuloase ajung pana la 80% la produsele de lux!

Un sejur de doua zile te costa 220 de euro, dar transportul nu este inclus! Ai insa liber la cumparaturi de lux pentru ca aici totul este fara taxe comerciala! Ce inseamna acest lucru? Preturi mai mici!

Daca vrei sa te relaxezi si sa cauti doar cele mai bune oferte fara sa-ti faci griji in privinta transportului, atunci un pachet complet cu bilet de avion dus-intors si cazare pentru doua zile te costa 700 de euro.