Botine la 60 de lei, cizme - la 80 de lei, blugi la 49 de lei, haine de iarna: paltoane sau geci - la 90 -100 de lei, rochite la 50-60 de lei, iar puloverele de iarna la 50 de lei. Cam asta ar fi lista scurta a celor mai bune oferte!

Unde le gasesti?

Marile lanturi de magazine de fashion retail au inceput promotiile, reduceri sunt la haine, incaltaminte sau accesorii, dar nu numai.

Discounturile trec de 50% in multe cazuri pentru ca patronii vor sa vanda!

Sa vedem ofertele! La Benvenuti, incaltamintea are discount!

Reduceri sunt si la Dika, Mango, Vero Moda, Nine West, Debenhams, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, C&A, New Yorker sau Polo Garage, dar si la Desigual, Piazza Italia, Hugo Boss, Dockyard, Marks&Spencer, Kiabi ori la La Femme. 

Urmeaza Il Passo, Marionnaud, FOX, House of Art, Ravioli, Sofiaman, Bam Boo, Bata, Be in time, Best, Body Line, BSB, Casual Style, Goldenpoint, Junker, Leonardo, Motor, Nichi, Office Shoes, Springfield sau Steilmann. 

Am scapat pe cineva?  Etichete taiate mai gasesti si la Kenvelo, Koton, Celio sau Nissa!

Sa nu uitam de miniPrix cu soldari de pana la 80%!

Fashion House, outletul din Militari, are reduceri de pana la 90% fix... azi pe 15 ianuarie! Mango, Puma, Stefanel, ecco, Otter, Tom Tailor, Benvenuti, Replay, Lee Cooper, Gatta, Adidas sunt doar o parte dintre marcile implicate in campania de super-discounturi!

Mai multe detalii gasesti aici!

Si magazinele online se alatura campaniei de reduceri. Mai multe informatii?

Zenda are lucruri dragute la preturi foarte bune!

Dar sa trecem la lucruri mai serioase! Mall-ul online Fashionup are niste oferte mai indraznete! Nu e singurul!

Vrei mai mult?

Ce sfaturi iti dau cei de la Protectia Consumatorilor 

Atentie la ce produse cumparati si mare atentie la etichete ca preturile reduse sa fie cele reale adica sa vezi clar la fiecare produs pretul vechi taiat si langa acesta pretul nou.

Preturile trebuie sa fie clare, nesterse, descifrabile si la vedere, iar magazinele au obligatia sa afiseze perioada in care sunt valabile reducerile.

Daca observati nereguli sau aveti suspciuni intemeiate ca reducerile afisate nu sunt reale sesizati Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

De asemenea, ANPC mai anunta ca pot fi cumparate la reducere doar articolele de imbracaminte, de blanarie-pielarie, confectiile, tricotajele, inclusiv lenjeria, tesaturile, marochinaria, incaltamintea si articolele sezoniere.

Citeste si Nebunia reducerilor a cuprins Europa ca sa vezi ce poti sa cumperi in alte orase europene!

Nu uita ca reducerile si promotiile pot fi lucruri diferite in anumite cazuri! Vezi despre ce e vorba!

Daca ai mai vazut si alte reduceri, nu ezita sa ii anunti si pe altii de ele, scriind in sectiunea Comentarii de mai jos sau trimitandu-ne informatiile pe adresa [email protected]!