Astfel, clientii bancii, care colecteaza monedele Millennium Treasure, se vor bate pentru premii in valoare de 34.500 de lei!

Campania, care se desfasoara pe Facebook, bloguri si 200 de site-uri afiliate Google, precum si in sucursalele Millennium Bank, a fost creata in colaborare cu agentia de comunicare online Pukka.

Monedele Millennium Treasure au zece versiuni diferite de design, inscriptionate cu principalele beneficii ale Contului de Salariu.

Acestea pot fi colectate din mediul online – site-ul bancii, www.millenniumbank.ro, Facebook, bloguri (tolo.ro, adihadean.ro, chinezu.eu, refresh.ro, reportervirtual.ro, victorkapra.ro, sorin.rusi.ro, adhugger.net, ralucaduta.ro, laptopnews.ro) si site-uri afiliate Google – precum si din mediul offline, din cele 74 de sucursale ale Millennium Bank din toata tara.

Campania include si doua aplicatii online, create pentru a facilita accesul clientilor la sucursale.

Prima dintre ele, o aplicatie de tip augmented reality, poate fi folosita pentru smartphone-uri.

Dupa instalarea aplicatiei, camera telefonului ofera, in orice directie ar fi indreptata, detalii privind adresa si numerele de telefon ale celor mai apropiate sucursale Millennium Bank pe raza aleasa de utilizator.

A doua aplicatie, „Millennium in drumul tau”, poate fi folosita pe calculatoare si pe smartphone-uri si configureaza traseul optim dintre doua puncte astfel incat sa includa o sucursala Millennium Bank.

Contul de Salariu Millennium Bank este destinat clientilor, care isi transfera in mod regulat salariul la banca.

Contul este disponibil in lei si ofera numeroase gratuitati la serviciile si produsele atasate: comision de administrare a contului si a cardului de debit cu cip, retrageri de numerar de la bancomatele Millennium Bank si ale altor banci, serviciile Internet Banking si Call Center.

De asemenea, pentru a incuraja plata facturilor prin Internet Banking, Millennium Bank a eliminat comisionul bancii pentru transferurile interbancare, care au valoare de maximum 200 de lei.

Alte beneficii ale Contului de Salariu includ dobanzi preferentiale la credite, dobanzi mai mari la depozitele create prin Internet Banking si overdraft de pana la trei salarii.

Marele premiu al concursului Millennium Treasure consta dintr-un salariu mediu net pe economie pentru un an intreg.

Alte doua premii constau dintr-un salariu pentru trei luni, iar cinci premii trei iti ofera salariul pe o luna.

Concursul se incheie pe data de 11 martie, iar castigatorii vor fi anuntati in a doua jumatate a lunii martie 2011.