Potrivit surselor citate, "pentru sectoarele 1 si 5 se asteapta rezultatele sondajelor. Un sondaj a fost facut pentru stabilirea candidatului pentru Primaria Capitalei, iar in acesta a iesit pe primele locuri Silviu Prigoana, dar urmeaza sa fie facut un alt sondaj, astfel incat pana la 15 martie sa fie stabiliti toti candidatii."

PDL a stabilit candidatii pentru primariile de sector, numele lor urmand sa fie anuntate printr-o "strategie potrivita", partidul avand sanse sa mai castige cel putin o primarie pe langa cele doua pe care le detine in prezent, a declarat, sambata, vicepresedintele PDL Elena Udrea.

"Ne-am fixat candidatii la toate sectoarele, la Bucuresti. O sa-i anuntam in perioada urmatoare, cu o strategie potrivita. Suntem la finalul evaluarii si sunt convinsa ca PDL la Bucuresti va face o surpriza frumoasa, pentru ca nu doar avem in acest moment doua sectoare in care detinem primaria, dar avem mari sanse sa mai castigam cel putin un sector", a declarat vicepresedintele PDL.

Udrea nu a dat nume, explicand ca este vorba despre o strategie de lansare a candidatilor prin intermediul careia acestia vor deveni cunoscuti, dar a precizat ca este vorba despre persoane care "sunt din organizatia de Bucuresti".

Presedintele PNG George Becali, a spus astazi ca, desi sustinuse nominalizarea lui Liviu Negoita pentru primaria Capitalei, optiunea PDL a fost alta, iar formatiunea sa o va sustine, pentru ca a decis sa se alieze cu liberal-democratii in alegerile pentru Bucuresti.