Magazinul COCOR alaturi de Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB) si Teatrul Metropolis au lansat azi proiectul cultural Walk of Fame pentru omagierea actorilor romani.

„Inaugurarea Walk of Fame s-a facut prin distinctia acordata lui Florin Piersic in urma a peste 50 ani de activitate.  Proiectul va continua cu acordarea de distinctii lunare si altor artisti romani consacrati, transformand Piata Timpului intr-un landmark al Bucurestiului unde turistii vor putea cunoaste cele mai importante stele din cultura noastra,” declara Dan Barbulescu, presedintele Consiliului de Administratie al companiei Cocor.

Urmand modelul celebrei Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din Piata Timpului ar urma sa devina un punct de referinta pentru cultura romana prin gazduirea stelelor ce omagiaza actori romani consacrati.

Alegerea lui Florin Piersic pentru inaugurarea Walk of Fame a fost realizata in urma unui studiu desfasurat pe website-ul www.cinemagia.ro.

„Arta actorului nu inseamna imitarea vietii, ci expresia ei, iar teatrul este cea mai vie expresie artistica pe care omul o poate realiza. Actorul este, a fost, si va fi, legatura intre lumea palpabila si cea a ludicului, a imaginarului, el este mesagerul visurilor si al gandurilor noastre; actorul face posibila intalnirea neincetata a oamenilor cu jocul. Pentru toate acestea aducem o reverenta daruirii actorului pentru publicul sau si va invitam sa inauguram impreuna Walk of Fame, in semn de pretuire pentru valorile artistice ale teatrului si filmului romanesc”, spune George Ivascu, directorul general al Teatrului Metropolis.