Sa le luam pe rand! Reducerile la mai multe branduri de haine sau de incaltaminte vor continua in multe cazuri pana la sfarsitul lunii septembrie.

O nota ar fi necesara in acest context: sunt si produse ale caror perioade de preturi promotionale se opresc la jumatatea lui septembrie sau chiar pe 1.

Pe 11 septembrie, de exemplu, la Fashion House este ziua reducerilor - record. Discountul este de pana la 90% din preturile recomandate!

Insa, pana la sfarsitul lunii septembrie, la Nine West, sunt reduceri de pana la 50% la toate produsele.

La magazinul Gant de pe Calea Victoriei, reducerile merg pana la 60% si sunt valabile tot pana la 30.09.2010.

La Celio si Etam, promotiile sunt de pana la 70% si, de asememea, pana la finele lui septembrie. La La Senza, minusul de 50% este doar la anumite produse.

La fel, reduceri de 50% ai si la Ikks, dar doar pana pe 14 septembrie, in timp ce, de exemplu, la Replay, perioada de promotii de pana la la 60% se termina pe 1 septembrie.

Nu stim inca daca aceste magazine vor prelungi promotiile, dar deocamdata anunturile oficiale nu "spun" mai mult.

Mai departe, mobila de la IKEA si nu numai (pentru ca este vorba de tot ce vinde magazinul suedez) va fi cu pana la  60% mai ieftina de la 1 septembrie!

IKEA Romania va reduce, de la 1 septembrie, in medie cu 12% preturile la aproape jumatate din produse, reducerile variind intre 5 si 60%, dupa cum au anuntat oficialii companiei.

Va puteti uita si pe promotiile kika!

Si restaurantele practica reduceri in septembrie, daca ai un eveniment cu mai multi invitati!

Faptul ca traim vremuri grele este scos in evidenta si de lichidarile de stoc...la usi metalice!

Schimbam registrul si ajungem la promotiile oferite de saloanele de infrumusetare!

Poate nu aveti nevoie tocmai de asta acum!

Sa aruncam o privire si pe ofertele magazinelor real, unde exista pana la 8 septembrie, o promotie cu foarte multe articole la pretul unic de 9,99 lei.

Daca nu ai fost in vacanta anul asta sau ai fost, dar ai vrea sa repeti experienta si sa iesi mult mai ieftin, poti incerca pe litoralul romanesc, unde sunt pachete speciale, la preturi mult mai bune decat in sezon sau in strainatate.

Preturi bune pentru sejururi "in afara" gasesti acum pentru mai multe destinatii, Bulgaria si Grecia dominand insa ofertele. Pentru mai multa inspiratie, uita-te si pe vola.ro, dar si pe infoturism.ro.

Daca ai mai aflat si de alte promotii interesate, care incep de la 1 septembrie, nu ezita sa le impartasesti la Sectiunea Comentarii de mai jos!