Fashion House, outlet-ul din cartierul bucurestean Militari, a inceput de la 15 iulie o campanie pe care o numeste "Reduceri de soc", prin care face discount suplimentar fata de cel "clasic" de pana la 70%.

Mai multe detalii despre campanie gasesti AICI!

Printre magazinele din outlet, care au acum si promotii, se numara Adidas, Puma, Lee Cooper, Mango, Nichi, B&B, brandurile RAFAR, ecco, Colonna, Optiplaza sau Mobexpert si asa mai departe!

Daca trecem peste eticheta pusa Fashion House Outlet Centre ca ar fi singurul centru de tip outlet din Romania si ne uitam la discounturile practicate si de alte magazine care se autodenumesc outlet-uri, sa vedem ce vom descoperi  interesant.

Outlet Store
cu shop-uri in Militari, Romana si Vitan - Barzesti are reduceri la toata colectia din primavara din magazinul din Romana.

In magazinul online aveti si promotia zilei: o geanta la 35 de lei!

Un alt outlet online este www.mycloset.ro, unde promotiile saptamanii scad 50% din preturile mai multor branduri, printre care Adidas si Skechers.

Factory Outlet vine cu reduceri foarte tentante si blugi Armani la un pret putin peste 110 lei.

Zenda Outlet are o oferta bogata si preturile sunt in mod clar in cadere libera: tricouri - de la 4,9 lei, rochite - de la 9,9 lei, bluze - de la 14,9 lei si asa mai departe.

Outlet-urile vand, de obicei, la discount produse provenite direct de la producatori sau din colectiile anului anterior. Produsele sunt de firma, au o calitate garantata de eticheta si pretul ar trebuie sa fie unul de chilipir.

Citeste si Febra reducerilor a cuprins si magazinele online!

 

Citeste si Vara reducerilo! Promotii si de pana la 90%