Brandul, prezent în România din 2015, are reţea de şase magazine situate în patru oraşe.

Deschiderea celor trei noi magazine a fost programată de-a lungul lunii noiembrie, unitatea din AFI Palace Cotroceni fiind deja operaţională, conform unui comunicat remis presei.

"În ciuda contextului actual extraordinar pe care segmentul de retail, şi în special retailerii de fashion şi produse cosmetice, îl traversează, ne bucurăm că am putut reprezenta PUPA Milano în finalizarea unui parteneriat important pentru proiectele din portofoliul AFI Europe. Deschiderea simultană a 3 magazine în această perioadă dificilă consemnează faptul că România rămâne în continuare atractivă şi oferă oportunităţi bune de dezvoltare pe termen lung pentru retaileri", a declarat Bogdan Marcu, partener Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox

Prin cele trei magazine noi, PUPA îşi face intrarea în două oraşe noi din România, şi anume Braşov şi Ploieşti, acoperind totodată întreg portofoliul de retail al AFI Europe.

Pupa Milano este o marcă a grupului italian Micys, înfiinţată în 1975 şi prezentă în peste 70 de ţări, oferind o gamă diversificată de makeup, tratamente cosmetice intensive pentru faţă şi corp, parfumuri, articole pentru baie şi duş, truse de machiaj, etc., cu brevete exclusive pentru formulele sale si tehnologii inovatoare de utilizare a ingredientelor si materialelor.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent. Echipa de peste 60 de profesionişti şi colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor.