“Inca de la inceput am decis sa ne surprindem vizitatorii in cel mai placut mod posibil, oferindu-le un mix ideal de branduri si facilitati de entertainment. Astfel, sunt onorat sa anunt astazi faptul ca H&M, unul dintre cele mai cunoscute branduri de moda din intreaga lume, isi va deschide primul magazin din Romania in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, a declarat Israel Visel, Mall Manager Mega Fun.

La finele lunii iunie, intr-un raport prezentat de retailerul suedez de fashion H&M (Hennes&Mauritz) se anunta deschiderea primului magazin din Romania in primavara anului viitor.

Unitatea urma sa fie inaugurata in Baneasa Shopping City.

"Decizia de a aduce H&M in Baneasa Shopping City reprezinta un pas firesc in evolutia mixului de retaileri pe care mall-ul il ofera clientilor sai. Baneasa Shopping City a atras intotdeauna cele mai dorite si la moda branduri, fiind o poarta de intrare in Romania pentru multe dintre ele. Sunt sigura ca va fi o surpriza minunata pentru clientii nostri, care nu vor trebui sa mai astepte sa plece intr-o vacanta in strainatate pentru a cumpara articole din brandul lor favorit de haine: H&M" a spus Loredana Croicia, Sales& Marketing Director Baneasa Shopping City.

Magazinul din Baneasa va fi deschis, de asemenea, in primavara anului viitor, ca si cel din AFI.

De asemenea, potrivit unor informatii recente, firma de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield negociaza aducerea H&M si in centrul comercial ParkLake Plaza, care urmeaza sa fie dezvoltat pe locul fostei baze sportive "Spartac" din Parcul IOR din cartierul Titan din Bucuresti.

Despre intrarea H&M pe piata romaneasca s-a scris de mai multe ori in presa, iar in acest an s-a vorbit inclusiv de negocieri avansate intre reprezentantii retailerului suedez si Anchor Grup, proprietarul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania.
 
Compania H&M Hennes&Mauritz AB (H&M) a fost infiintata in 1947, in Västerås, Suedia. De atunci, retailerul suedez de fashion ofera consumatorilor sai – adulti, adolescenti si copii, produse vestimentare la moda si de calitate la cel mai bun pret.
 
Grupul H&M are in prezent aproximativ 76.000 de angajati, toti fiind motivati de pasiunea pentru moda, respectul fata de consumator si dorinta de perfectionare permanenta. Angajatii H&M reprezinta  cele mai importante resurse ale companiei, H&M avand astfel mai mult decat un concept de business de succes.  

H&M este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume, cu aproximativ 2.000 de magazine in 37 de tari.