"Planurile de reorganizare a celor doua societati, prezentate de Casa de Insolventa Transilvania si aprobate de creditori, sunt concepute pentru o perioada de trei ani, iar in primul an de reorganizare este prevazuta fuziunea prin absorbtie a celor doua societati, astfel incat Staff Collection SRL va prelua prin fuziune Corssa SRL. Planul prevede rambursarea integrala a creantelor garantate, salariale si bugetare", a declarat unul dintre partenerii Casei de Insolventa Transilvania (CITR), Adrian Lotrean, intr-un comunicat. 

La inceputul anului 2012, Tribunalul Bucuresti a numit CITR administrator judiciar pentru Staff Collection si Corssa.  In cazul Staff Collection SRL, se arata in comunicat, planul a fost votat de patru categorii de creditori (garantati, salariati, bugetari si chirografari privilegiati) dintr-un total de cinci categorii, iar in cazul Corssa SRL de toate cele 5 categorii de creditori. 

Principalii creditori ai House of Art sunt Banca Transilvania, BT Leasing, Piraeus Bank, ERB Leasing si ANAF

"In prezent, dupa aprobarea planurilor de reorganizare, urmeaza confirmarea acestora de catre judecatorul sindic, pentru a putea fi apoi implementate. Obiectivul procesului de reorganizare este continuarea activitatii comerciale a Staff Collection si Corssa pe piata romaneasca intr-un mod solid si sustenabil", se mai spune in comunicat. 

La nivelul anului 2011, Staff Collection a consemnat o cifra de afaceri de 59,8 milioane de lei, iar Corssa de 43,7 milioane de lei.  CITR este unul dintre principalii jucatori de pe piata de insolventa din Romania.