La Mangalia, peste o suta de oameni s-au instalat in fata supermaketului de la 4 dimineata. Odata deschise usile a inceput lupta.

Toti au incercat sa inhate cate o plasa de 6 kg de detergent, pentru care primeau inca una gratis. Sub privirile neputincioase ale jandarmilor, multi s-au purtat de parca acolo ar fi fost ultima rezerva de dero de pe pamant.

Disperare trasa la indigo si la Arad. Nebunia promotilor a dus la imbranceli inclusiv Targoviste si Sinaia. De data aceasta, fortele de ordine i-au tinut bine in frau pe romani.

In ultima luna promotiile i-au transformat pe bietii oameni, multi extrem de saraci, in niste pradatori. Cel mai tare s-au batut pentru ulei si zahar alimente tot mai scumpe in ultima perioada.

Vezi si Romanii se calca in picioare la reduceri in supermarket!

Ratie la ulei

Multi dintre cei care au beneficiat de oferta supermarketului s-au mai asezat o data la rand, intrucat nu li se permitea sa cumpere decat o singura sticla de ulei in prima faza, una fiind oferita gratuit.

Si in vestul tarii, la Arad, peste 500 de persoane s-au inghesuit sa cumpere ulei la pret redus.
 
Oamenii s-au asezat in fata supermarket-ului inca de la miezul noptii. La ora deschiderii a fost o adevarata revolutie la usile magazinului. Cumparatorii s-au dus direct la standul dedicat ofertei promotionale la ulei. In invalmaseala creata cateva femei au lesinat, o batrana a fost ranita la mana, iar alte persoane au reclamat ca le-au disparut portofelele din buzunare sau din genti.