Astfel, vanzarile retailerilor din acest an pot fi estimate 155 milioane de euro, avand in vedere ca proprietarii centrului au anuntat vanzari de 164 de milioane de euro in 2010 si de 181 milioane de euro in 2011.

AFI Palace Cotroceni, amplasat la intersectia dintre Bulevardul Vasile Milea si Bulevardul Timisoara, are o suprafata inchiriabila de 80.000 metri patrati si a fost deschis in noiembrie 2009, in urma unei investitii de peste 300 de milioane de euro. Valoarea actuala este estimata la 363 milioane de euro.

Centrul comercial a inregistrat de la an la an cresteri ale traficului de persoane, in primele luni ale acestui an avand o medie zilnica de 53.000 de vizitatori in timpul saptamanii si de peste 75.000 de vizitatori in weekend.

Centrul comercial a adus in primele noua luni venituri din chirii de peste 19 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de anul trecut,

AFI Cotroceni este primul proiect finalizat in Romania de divizia din Europa a grupului israelian AFI Group. In acest an, compania a finalizat prima cladire de birouri dintr-un complex de cinci imobile care urmeaza sa fie dezvoltat langa mall.

Compania mai detine in Romania terenuri in Bucuresti, Ploiesti si Arad, unde a anuntat ca va dezvolta locuinte, birouri si centre comerciale.