"Azi, pentru Parlament avem propunerile pentru noua conducere a ASF. Cred ca domnul Negritoiu are si pregatirea profesionala necesara, si experienta. Am vazut ca imediat a aparut o soparla impotriva lui prin presa basista, deci si mai mult inseamna ca e un om care sa conduca", a spus Ponta.

Prim-ministrul a precizat ca propunerea pentru TVR il vizeaza pe actualul presedinte director general interimar, Stelian Tanase, chiar daca acesta a fost propus initial de PNL. 

"La fel, la Televizunea publica, propunerea de anul trecut a colegilor liberali, domnul Stelian Tanase, cred sincer ca nu se pune problema sa trebuiasca sa numim noi de la PSD si e foarte bine ca a fost numit de catre PNL. Important este daca ceea ce mi-a spus mie si va spune azi in fata comisiilor de cultura privind un plan de reorganizare care sa salveze Televiziunea publica se si realizeaza", a afirmat premierul. 

"Acestea doua sunt propunerile noastre pentru conducerea a doua institutii, sunt persoane care, fara a fi direct ai PSD, pot reforma doua institutii extrem de dificile si cred ca asta este mesajul pe care putem sa-l dam azi si maine prin votul din Parlament", a adaugat Ponta.