Miroslav Majoros (56 de ani) a ocupat pozitii de conducere in cadrul Slovak Television, IBM Slovacia si, in ultimii 13 ani, in cadrul Telekom. Din 2010 a detinut pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie si CEO al Slovak Telekom.

In Romania, prioritatile sale vor fi extinderea retelelor FTTH si 3G/4G, precum si continuarea demersurilor pentru integrarea juridica a operatiunilor.  

Michael Tsamaz, presedinte si CEO OTE Group si presedintele Consiliului de Administratie al Telekom Romania Communications S.A.: "Ma bucur ca Miroslav Majoros se alatura operațiunilor noastre foarte importante din Romania, aducand o experienta de valoare de pe o piata cu provocari similare. Ii urez succes in noul sau mandat de a conduce Telekom Romania catre pozitia de lider, in beneficiul clientilor, angajatilor si actionarilor companiei".

Miroslav Majoros a absolvit Facultatea de Electronica si Informatica din cadrul Universitatii Slovace de Tehnologie din Bratislava, a urmat programe educationale de management la Harvard Business School si Stanford Graduate School of Business.